Meer informatie over Osbe Parketvloeren Eindhoven

Meer informatie over Osbe Dansk Ovn Eindhoven

“vernieuwend, geavanceerd , zorgvuldig , betrouwbaar en DEGELIJK”

Snel te plaatsen parketvloeren

Het aanbrengen van traditioneel (verlijmde) parket-vloeren -ofschoon een goed systeem, dat zich wel bewezen heeft- is erg arbeidsintensief en tijdrovend. Dat betekent dat u gedurende die lange periode uw huis niet betreden kunt of tegen al die vele attributen, die het met zich mede brengt, even lange tijd aankijken moet.

Het duurste exponent -in kosten- van zo’n vloer wordt namelijk door de factor tijd en arbeid bepaald, waartegenover staat dat de kosten van de benodigde materialen -inclusief de parket- of zichtvloer zelve- relatief beduidend lager zijn.

Wie die factor tijd en arbeid ontkoppelt van het geheel, komt tot resultaat dat parket-vloeren heel betaalbaar zijn. Voor Doe Het Zelvers geldt dat natuurlijk eveneens.

Hoe ontkoppelt u??.

Dat is door u terdege te oriënteren en te laten informeren en met de voortschrijdende “kennis en techniek” mee te gaan.. En die staat bepaald niet stil.

We gaan nu met u naar een -nog vrijwel onbekend- modern, hoog-geavanceerd, high-tech-product, in het jargon tweelaags-parket genoemd, waarbij geen tussenvloeren meer nodig zijn. 

Bedenk dat dit alleen al in kosten van de tussenvloer (meestal het vochtgevoelige spaanplaat) met het vlak schuren daarvan en twee “heikele” lijmlagen heel veel scheelt. De kosten daarvan zijn -door ze eenvoudig met die hoge arbeidslonen bij elkaar op te tellen- snel bekend en zijn niet gering.

Daarbij komen nog de kosten van het schuren en polijsten, verzegelen (oliën of aflakken) van de uiteindelijke parketvloer. Al met al een smak aan geld, waarvan de factor arbeidsloon veruit het leeuwendeel uitmaakt.

Bij het Tweelaagsparket heeft u die kosten helemaal niet, terwijl het resultaat op zijn minst hetzelfde -zo niet in opzichten en mogelijkheden beter- is. In combinatie met het Elastilon-systeem ontstaat -door alle seizoenen heen- een perfect gesloten naadloos oppervlak, waarvan het loop- en contact geluid tot muisstil is gereduceerd.

Het meervoordeel is, dat zo’n parketvloer -zonder al die attributen van lijmpotten, compressoren, zware schuurmachines, lawaai, stank van lijmen en lakken, etc heel snel aan te brengen en meteen  (her-) ingericht kan worden. Hij is immers perfect afgewerkt (gelakt of geölied) en kant en klaar voor u.  

Copyright © 2023 - Leveringsvoorwaarden - OSBE PARKET BV - Vaalserbergweg 12, 5628 CJ Eindhoven