Meer informatie over Osbe Parketvloeren Eindhoven

Meer informatie over Osbe Dansk Ovn Eindhoven

“vernieuwend, geavanceerd , zorgvuldig , betrouwbaar en DEGELIJK”

Parketvloeren voor Hotels

Groot voordeel daarvan is, dat dergelijke Parket-vloeren een buitengewoon lang leven beschoren zijn. Heel groot voordeel is ook, dat door thermiek continu rondwarrelende stof-deeltjes van textiele en andere vloerbedekkingen afgerekend wordt. Voor gezondheid en hygiëne zijn die niet bevorderlijk. Het vliegveld Heathrow is daar een sprekend voorbeeld van.
Daarnaast zal zo’n parket-vloer eens in de 10 tot 15 jaar een totale renovatiebeurt moeten ondergaan. Hieraan kleven echter bezwaren van stof, lawaai, stank en vormen van overlast , die in dergelijke ambiance voor gast en personeel niet wenselijk zijn.

Daarom zijn er speciaal voor de hotel- en modebranche parketvloeren ontwikkeld, die -snel- opneembaar zijn en -juist daarom- even snel en buitenshuis worden gerenoveerd of in een totaal andere look worden getransformeerd. De methode is gebaseerd op de projectie van het post-it-sticker-effect, waarvan de afschuifsterkte enorm is.

Mocht de vloer -toekomstig- aan een renovatiebeurt toe zijn, of anderszins hinderlijke beschadigingen hebben opgelopen, dan wordt hij er bijvoorbeeld ’s-Morgens uitgehaald en er vaak diezelfde avond  -eventueel in totaal andere verschijningsvorm- gerenoveerd weer terug in gelegd, zonder dat iemand daarvan -tussentijds- iets gemerkt heeft.
Voor modeketens, die periodiek worden gerestyled, geldt dat eveneens.

Copyright © 2023 - Leveringsvoorwaarden - OSBE PARKET BV - Vaalserbergweg 12, 5628 CJ Eindhoven