Meer informatie over Osbe Parketvloeren Eindhoven

Meer informatie over Osbe Dansk Ovn Eindhoven

“vernieuwend, geavanceerd , zorgvuldig , betrouwbaar en DEGELIJK”

Parketvloeren vernieuwen

Een Parket-vloer kan nooit vervelen. Het kan ook nooit zo zijn, dat u er ooit op uitgekeken raakt. In geval dat toch wel zo is, biedt Osbe Parket uit Eindhoven u een scala van mogelijkheden, waardoor zo’n parket-vloer een ware en wonderlijke metamorfose kan ondergaan.

Adviseurs binnen ons bedrijf kunnen u adviseren in het HOE, WAARIN en met WAT, ten dienste waarvan hun creativiteit, fantasie  en voorstellingsvermogen, waarnaast vakkennis en techniek tot uw beschikking komt te staan. Grijp die mogelijkheid dus aan.

Naast visuele- kunnen ook technische aspecten van uw parketvloer u parten spelen. Als voorbeelden noemen wij verzakte ondervloeren, hinderlijke contact- en loopgeluiden, thermische- (isolatie-) mogelijkheden, starre in plaats van verende vloeren in aangepaste (zorg-)woningen, etc.

De keuze aan u is die problemen te laten voortbestaan, waardoor de hinder daarvan allengs groter wordt, of ter eliminering van de ergernis er een oplossing voor te zoeken, waartoe ons vakmanschap, kennis van zaken en techniek tot uw beschikking wordt gesteld.

Copyright © 2024 - Leveringsvoorwaarden - OSBE PARKET BV - Vaalserbergweg 12, 5628 CJ Eindhoven