Meer informatie over Osbe Parketvloeren Eindhoven

Meer informatie over Osbe Dansk Ovn Eindhoven

“vernieuwend, geavanceerd , zorgvuldig , betrouwbaar en DEGELIJK”

Parketvloeren renovatie

Een goede parket-vloer heeft welhaast het eeuwige leven en ligt vaak langer, dan dat een huis overeind blijft staan. Waar op een vloer-bedekking uitgekeken is of versleten, is een parketvloer weliswaar op gezette tijden aan een renovatie-beurt toe. De gemiddelde frequentie daarvan ligt op 10 tot 15 jaar, dat hij door een schuurbeurt wordt vernieuwd en daaraan -indien gewenst- tevens een totaal ander aanzien en aanschijn gegeven wordt. De mogelijkheden daarvan zijn groot.

Zo’n schuurbeurt gaat ten hoogste 1/3 mm diep, wanneer dat door inzicht, vakkennis en vakmanschap geschied. Onbekend is hoeveel die vermindering bij een rouwdouwer bedraagt. Let ook daar dus op. Met name over de volgorde van de schuurbanden, die worden ingezet.

Daarna wordt hij weer verzegeld (geolied of gelakt).

Ook aan uw controle mag zich niet onttrekken wat voor materialen worden toegepast, waarmee verzegeld wordt. Er zijn er duizenden (goede en slechte) van in omloop, zodat het wenselijk is dat u zich ook daarover vooreerst degelijk informeren laat.

Bedenk daarbij dat een onbekend merk of merkloos product hierin niets te verliezen heeft, terwijl een serieus merk op de kwaliteit constant toezicht houdt.
Ook waar zo’n vloer voor een ander, door gebrek aan vakkennis, fantasie en creativiteit, hopeloos “lijkt” biedt Osbe uit Eindhoven oplossingen, waar een ander zelfs niet aan denkt.

Copyright © 2023 - Leveringsvoorwaarden - OSBE PARKET BV - Vaalserbergweg 12, 5628 CJ Eindhoven