• PARKET1
  • PARKET2

 

Website onder constructie, excuses voor het ongemak.

Osbe logo FB no tel

Wat

OSBE PARKET BV

van binnen is, wordt door haar producten, werkwijzen en

personeel naar buiten uitgestraald.

Het zijn :

VAKKENNIS ALS NOODZAKELIJK DEEL

VAN HET 'PRODUCT'

waarnaast zorgvuldig, geavanceerd,

betrouwbaar en oerdegelijk.

Parket-

 

en

 

strokenvloeren

bieden wij in een groot scala van technische mogelijkheden en visuele verschijningsvormen aan.

In onze showroom in Eindhoven informeren wij u graag over waarin het één zich van het ander onderscheidt. De geavanceerde en opzienbarende legtechnieken Elastilon (zie hiervoor ook www.elastilon.com), worden u ook op verhelderende wijze uiteengezet.

Bij OSBE PARKET BV dus geen goedkope en inferieure lijmen of kwetsbare tussenvloeren, maar in plaats daarvan en ten onderscheid van vele aanbiedingen, hoog-waardige materialen, waarvan de kwaliteit zich aan uw controle “niet” onttrekt.

Daaraan inherent is, dat al wat u in onze showroom ziet, of u anderszins aangeboden wordt -uitgezonderd, waar daarover anders wordt vermeld- een onbeperkte garantie geldt. Die boude bewering kan zo makkelijk worden gedaan, omdat een parketvloer per definitie het eeuwige leven heeft.

Ken -voor u kiest- de eigenschappen van uw toekomstige parketvloer en ook het vakmanschap van uw leverancier.

Relevante eigenschappen -voor u als consument- zijn de hardheid van het hout en vraag ook -in verband met naadvorming vooral in droge, winterse perioden- naar het krimp- en zwelcijfer (stabiliteit) van de gekozen houtsoort.

Voorts zijn de slijtvastheid van de daarop aangebrachte of aan te brengen verzegelingen, (lak of olie) die er in vele soorten (goede en slechte) zijn, eveneens van groot belang. Kies dus nooit voor een goedkoop, onbekend of merkloos product, dat -omdat het niets te verliezen heeft- daar geen enkel belang aan hecht. Zo’n keus straft zich doorgaans zelf af.

Overigens hoeft u ook niet  alleen op de informatie van ons ervaren personeel en parketteurs af te gaan. Waar u twijfels koestert, maakt u gebruik van onze houttechnologische bibliotheek, die -onder het genot van een kopje koffie- in onze showroom ook tot uw beschikking staat.

Voor vragen kunt u ons bereiken via:

Tel: 040 - 242 61 36

Of via de mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Copyright © 2024 - Leveringsvoorwaarden - OSBE PARKET BV - Vaalserbergweg 12, 5628 CJ Eindhoven