Meer informatie over Osbe Parketvloeren Eindhoven

Meer informatie over Osbe Dansk Ovn Eindhoven

“vernieuwend, geavanceerd , zorgvuldig , betrouwbaar en DEGELIJK”

Website onder constructie, excuses voor het ongemak.

BRANDEND ACTUEEL

                                                                           

                   Basismodel,                    basismodel + bakoven     basismodel + bakoven/sokkel     bassismodel + bakoven/houtsokkel.

Osbe Deense kachels

Svendsen kachels staan al meer dan 40 jaar voor kwaliteit en gebruikersgemak. Het beroemdste model is natuurlijk de Thor, uit het Thor model zijn ondertussen weer andere kachels voortgekomen. Op dit moment zijn de “Fokus” modellen DE kachels om in huis te nemen. Deze kachels kunnen alle vaste brandstoffen hebben, denk hierbij bijvoorbeeld aan hout en kolen.

De verschillende Fokus modellen die wij in ons assortiment hebben bestaan uit een basismodel en daarnaast zijn er nog extra losse modules, deze modules kunt u makkelijk zelf samenstellen zodat u straks ook de meest geschikte kachel bij u thuis heeft staan. De kachels zijn bijvoorbeeld uit te breiden met een sokkel, open houtvak, bakvak met deur, speksteen bekleding of een watertank met c.v. aansluiting.

Onze kachels hebben naast een hoog rendement ook nog eens levenslange garantie. Mocht u gebruik willen maken van deze garantie, neemt u dan gerust contact met ons op, ook kunt u gerust langskomen met de kachel en het aankoopbewijs.

Voor verdere informatie over de kachels kunt u op de daarvoor bestemde pagina terecht

Voor vragen kunt u ons bereiken via:

Tel: 040 - 242 61 36

Of via de mail

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright © 2023 - Leveringsvoorwaarden - OSBE PARKET BV - Vaalserbergweg 12, 5628 CJ Eindhoven